En visit i Sverige

Imorgon bär det tillbaka mot Australien efter drygt två veckor i Sverige. Det har varit trevligt och mysigt att vara hemma över jul. Det hade inte alls varit samma sak i Australien och därmed är jag riktigt nöjd att jag tog mig hem. Jag har hunnit träffa i princip hela familjen och en hel drös vänner när jag varit hemma. Tyvärr missade jag några stycken så det får bli nya försök till sommaren igen. Det känns skönt att ha ett sådant starkt stöd hemifrån. Man vet att vad som än händer i Australien så har man världens bästa uppbackning hemifrån. Det känns tryggt och gött!

Julen har mest spenderats med att käka mat och träffa folk. Har hunnit simma lite men ser fram emot att komma ned igen och få bränna bort de extra kilona som julen antagligen har lagt på mig. Jag har gjort en del inköp i Sverige och tagit med både lakritspulver och knäckebröd till Australien. Det kommer bli nice de dagarna som man längtar lite hem. Har också tagit med lite kakor och godis till polarna och kollegorna där nere. Måste göra reklam för Daim och Ballerinakex 😉 Främst är det friluftsutrustningen som åker med ned nu, så att jag har bra grejer att fjällvandra i på Nya Zeeland under påsken. Den vandringen är ca 12 veckor bort och jag kunde inte längta mer. Men innan dess ska det firas nyår, flygas luftballong, gås på Foo Fighters-konsert och massa annat skoj. Ska klämma in en surfkurs eller två och börja handleda en doktorand och en exjobbare på jobbet. Skoj skoj!

Ha en trevlig avslutning på året så hörs vi när jag är på södra halvklotet igen.
Kramar