Snart semester

Om några dagar går jag på semester! Det ska bli riktigt gött. Brorsan kommer ned på besök till helgen och tillsammans ska vi utforska Sydney (återupptäcka kanske är ett bättre ord), Melbourne och Tasmanien. Det kommer att bli riktigt skoj 🙂 Annars har de senaste veckorna varit rätt lugna och det finslipas lite på papprena som snart ska skickas in. Jag har passat på att uppdatera hemsidan också med nytt material och ny layout. Kolla gärna in och titta. Jag har inte ännu optimerat sidan för mobiltelefoner som en dator rekommenderas. Det är lite work in progress men ska nog bli klart under semestern.

I övrigt går allt framåt här nere. Var ute på tur i Hunter Valley i söndags för att prova lite vin och köpa lite choklad. Det var en trevlig flykt från bilracet som annars pågick i stan. 190 000 människor kom hit för att kolla på bilarna som körde omkring på gatorna. Jag besvärades inte så mycket av det för jag höll mig borta om dagarna. Det drygaste var att de jobbade in i det sista med att få allt på plats så man vaknade mitt i natten under veckan av lastbilar osv som körde utanför fönstret. Nåväl, nu är det över och det är lugn och ro i stan igen!

Denna vecka började jag på steg 3 i gitarrkursen så det är ackorden C och G som står på tur. Låten “Mad World” dök upp vilket är lite av en favorit och det är riktigt skoj att sitta och nöta på den. Blir svårt att vara ifrån gitarren (och poolen) nu när man ska resa under några veckor 😀 Får försöka att sysselsätta mig med annat. Annars är lite målet just nu att träna mindre (du läste rätt). Jag har lite motsatt problem mot många andra och jag tror att jag ibland tränar för mycket. Har bestämt mig att gå ned till “bara” sju pass per vecka nu fördelat på fyra dagar. Får se om det gör att man får mer krafter över till annat. Lite läskigt är det dock. Det känns som att man är orolig för att man ska tappa allt för att man trappar ned från sex dagar till fyra dagar per vecka. Det sitter nog mest i skallen dock.

Nåväl, nu ska jag göra kväll här. Förhoppningsvis kommer åskan snart och lättar lite på fuktigheten i luften.
Vi hörs!