Tillbaka i rutinerna

Hej Sverige!

Det var några veckor sedan jag skrev sist och det är dags för en uppdatering. Det var najs att vara hemma i Sverige under jul och det var även najs att komma tillbaka till sommaren här. Man kände sig ändå lite som hemma när man landade i Sydney måste jag erkänna. Efter att ha firat nyår i Sydney (med mycket påkostade fyrverkerier och massa folk) så tog jag vägen över IKEA mot Newcastle. Hann köpa på mig lite nya grejer till lägenheten samt lite mat. Riktigt gött! Nu finns det mandelmassa till semlor 🙂 Väl tillbaka kom jag snabbt på plats igen. Det tog ungefär en vecka att komma tillbaka till rätt tidzon och temperaturen. Nu är sommaren här och det är upp till 43 grader vissa dagar och samtidigt riktigt fuktigt. Således blir det rätt svettigt att sova men som tur är brukar den värmen bara stanna i några dagar innan det blir svalare igen.

Annars har det mest varit vardag här. Nya projekt på jobbet och faktiskt en hel del sociala aktiviteter också. Middagar, grillkvällar, picknick, snorkling osv. Så det är full fart med aktiviteter i olika konstellationer. Var också gött att få komma tillbaka till löpning, simning och gitarren. Nu är det ett år kvar tills den svenska klassikern ska genomföras. Det är lite svårt att träna skidor och cykel här (äger igen), så fokus ligger på löpning och simning istället. På den senare går det riktigt bra och det ska nog inte vara något problem att crawla hela Vansbrosimningen, vilket var målet. Yeah! Skönt att få lite betalt för allt slit som man har lagt ned.

Sen har jag bokat också fixat klart inför Nya Zeeland till påsk. Det blir ca tio dagar fördelat på foto och vandringar. Kommer bli hur bra som helst och ser riktigt mycket fram emot det. Jag ska även boka in att ta dykcert i april och det blir dags att boka in någon surflektion nu med när vattnet är varmt (över 20 grader). Det var statusuppdateringen för denna gång. Får komma på något lite djupare att skriva till nästa gång 😛 Hör av er om ni är sugna på att göra klassikern nästa år. Vore gött med lite sällskap!

Bjuder även på en cool bild från det senaste åskovädret här. Nu när sommaren kommer blir det ofta stormar och åska på kvällarna när temperaturen skiftar. Riktigt najs och mysigt måste jag säga. Det kan hålla på i allt från några minuter till några timmar, så lite annat än hemma.

Ha det gött så hörs vi snart igen,
Johan